Over ons

e-halloweenkleding.nl is een handelsonderneming van BEMA-shopping B.V. e-halloweenkleding.nl is gespecialiseerd in de verkoop van een groot assortiment aan halloween, griezelkleding en bijbehorende attributen. e-halloweenkleding.nl voert een brede collectie en zoekt voortdurend naar de nieuwste producten in de markt. Door het grote aantal klanten in onze thuismarkten; Nederland, België, Duitsland en EU zijn wij in staat om onze producten tegen zeer concurrerende tarieven in te kopen. Dat voordeel geven wij zoveel mogelijk door aan onze klanten.

e-halloweenkleding.nl streeft een hoge kwaliteit van haar dienstverlening na. Wij leveren zoveel mogelijk uit voorraad. Wij leveren onzze producten  binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling. Ruilen of retourneren kan tot 30 werkdagen na ontvangst van de goederen. Retourzendingen of klachten worden door middel van ons online ticketsysteem, dat u aantreft nadat u met uw wachtwoord heeft ingelogd. Mits, niet gebruikt of gedragen en in originele verpakking worden retouren met zorg en "geen gezeur-garantie" meteen door ons afgehandeld.

Mensen die feest- of halloweenkleding zoeken bereiden zich voor op een feest. Het winkelen op deze site is al een feest op zichzelf. U zult verrast zijn door het grote aanbod en de diversiteit van de vermommingen die u kunt ondergaan met de kleding van e-halloweenkleding.nl

Wij wensen u veel plezier bij het shoppen op onze site.

Het feest is begonnen.

Uw e-halloweenkleding.nl team

Copyright: Zonder schriftelijke toestemming van e-halloweenkleding.nl van rechtswege vertegenwoordigd door BEMAshopping B.V. is het verboden om teksten, foto's en/of plaatjes van deze site te kopiëren.

Andere Bemashopping websites:
Carnavalskleding (NL)
Faschingskostueme (DE)
Fancy dress (EN & US)
Feestkleding (NL)
Toppers in concert kleding (NL)
Baby feestkleding (NL)

Vestigingsadres:

Bema Shopping B.V.
Winkelveldstraat 20
5916 NX Venlo
Tel: +31 (0)77 820 02 08

Adres voor retourzendingen:

Bemashopping B.V.
Postbus 8074
5901 AB Venlo
Tel: ++31 (0)77 820 02 08

KvK-nummer: 54169143
BTW-nummer: NL851206372B01