Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden Algemeen
U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze winkel. Al onze transacties worden afgehandeld via Buckaroo.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de e-halloweenkleding.nl -website.

3. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van e-Halloweenkleding.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling ontvangen is, nemen wij uw order in behandeling en wordt gezorgd voor snelle verzending.

Bankgegevens:
RABO-Bank Venlo
Bankrekeninghouder: Bemashopping BV
Plaats: Venlo
Bankrekeningnummer: 157874990
IBAN: NL45RABO0157874990
Swift/BIC: RABONL2U

4. Bankoverschrijving Duitsland/Banküberweisung Deutschland
RABO-Bank Venlo
Bankrekeninghouder: Bema Shopping B.V.
Plaats: Venlo
Bankrekeningnummer: 15.78.74.990
IBAN: NL45RABO0157874990
Swift/BIC: RABONL2U

Problemen met betalen?
Wanneer u een aankoop heeft gedaan maar nog niet betaald heeft kunt u inloggen op de webwinkel. Na het inloggen, komt u in 'mijn account'. In 'mijn account' krijgt u een overzicht met openstaande facturen. Achter iedere openstaande factuur staat 'nu betalen', wanneer u daar op klikt zult u in de veilige betaalomgeving van Buckaroo terecht komen en volgen verdere instructies op uw scherm.RuToo Idealrutoo-paypal.jpg

Afhalen
e-halloweenkleding.nl is een internetbedrijf. Onze orders worden verzonden per pakketdienst. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk de bestelling af te halen. Dit kan alleen op telefonische afspraak.